Dolar

32,5067

Euro

34,5625

Altın

2.499,95

Bist

9.548,09

ABD’li yazar Lendman, Trump’ın İran’la savaştan neden korktuğunu açıkladı!

Amerikalı gazeteci yazar Stephen Lendman, Trump’ın İran’la savaştan neden korktuğunu açıkladı. Lendman, Trump böyle bir savaş durumunda Amerikalı askerlerin cenazeleri Amerika’ya geri dönmeleri ve böylece onu tek dönemlik başkan yapmalarından korktuğunu belirtti.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-06-17 17:33:51

ABD’li yazar Lendman, Trump’ın İran’la savaştan neden korktuğunu açıkladı!

buyuk_150

Amerikalı gazeteci yazar Stephen Lendman, Fars Haber Ajansı'na verdiği özel mülakatta Amerika Başkanı Trump'ın İran'la savaş konusunda kaygılarını ve gündemdeki diğer bazı konuları değerlendirdi.

Lendman, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran'la savaştan neden korktuğunu açıkladı.

Lendman, Trump böyle bir savaş durumunda Amerikalı askerlerin cenazeleri Amerika'ya geri dönmeleri ve böylece onu tek dönemlik Başkan yapmalarından korktuğunu belirtti.

Umman denizinde petrol tankerlerinin yaşadığı hadiseyi de değerlendiren Lendman, Amerika'nın Umman denizinde yaşanan hadise konusunda uluslararası camiayı İran'a karşı harekete geçirmek ve İran'ı kınatmak için ileri sürdüğü uydurma senaryo, başarısızlıkla sonuçlandığını açıkladı.

Lendman, Umman denizi ve Fuceyre limanında yaşanan olayların da uydurma senaryolar olduğunu ve Amerika İran'ı asla ilgisi olmadığı bu olayların konusunda tenkit etmek istediğini ifade etti.

Haber Ara