Dolar

32,3252

Euro

35,0770

Altın

2.299,48

Bist

8.986,46

ABD'li şarkıcı LP, Türk hayranları için evinden konser verdi

İlk albümünü 'Heart Shaped Scar' adıyla 2001 yılında çıkaran Pergolizzi, konserde başta 'Lost on You' olmak üzere 'Muddy Waters', 'Into the Wild' ve 'Tightrope'nin aralarında bulunduğu birçok sevilen şarkısını seslendirdi

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-26 13:22:05

ABD'li şarkıcı LP, Türk hayranları için evinden konser verdi
"Lost on You" isimli şarkısı ile Türkiye'de ve tüm dünyada müzikseverler tarafından büyük beğeni kazanan İtalyan asıllı ABD'li şarkıcı Laura Pergolizzi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evinden konser verdi.

Müzik dünyasında "LP" ismiyle tanınan Pergolizzi, Ramazan Bayramı'na özel Instagram'da "@birlikteguzel"in sayfasından gerçekleştirdiği konser yayınında Türk hayranlarıyla bir araya geldi.

İlk albümünü "Heart Shaped Scar" adıyla 2001 yılında çıkaran Pergolizzi, konserde başta "Lost on You" olmak üzere "Muddy Waters", "Into the Wild" ve "Tightrope"nin aralarında bulunduğu birçok sevilen şarkısını seslendirdi.

Rihanna, Christina Aguilera, Backstreet Boys, Cher Lloyd gibi birçok ünlü sanatçıya verdiği şarkılarla da tanınan sanatçı, geçen yıl Türkiye'de 3 konserin yer aldığı bir turne gerçekleştirmiş ve yoğun bir ilgiyle karşılanmıştı.

Yaklaşık yarım saat süren konserde ünlü şarkıcıya, 4 kişilik bir orkestra eşlik etti.



Haber Ara