Dolar

32,3602

Euro

34,9541

Altın

2.325,31

Bist

9.079,97

AA çalışanları iftarda buluştu

AA Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu:- 'Biz zulme uğrayanların yanındayız. AA kurulduğu günden bu yana bu misyonla hareket ediyor. Anadolu insanı hamiyetperverdir, her zaman ezilenlerin yanında olmuştur. Dünya mazlumlarının, ezilenlerinin yanındayız'

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-15 23:06:18

AA çalışanları iftarda buluştu
Anadolu Ajansı (AA) çalışanları, iftar yemeğinde bir araya geldi.

AA Yönetim Kurulu Üyesi Ali Türker Pirtini, Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftarda yaptığı konuşmasına, Bayburt-Trabzon arasındaki Soğanlı Dağı'nda 10 Mayıs'ta yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajları'nda bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düşen AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'ya dua edilmesini isteyerek başladı.

Türkiye'nin en önemli markalarından birinin AA olduğunu vurgulayan Pirtini, "Bu markayı değerli yapan AA'nın binaları, ekipmanları değil AA'nın vefakar, cefakar çalışanları sizlersiniz." dedi.

AA Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu da AA'nın mazlumların sesi olduğunu belirterek, "Biz zulme uğrayanların yanındayız. AA kurulduğu günden bu yana bu misyonla hareket ediyor. Anadolu insanı hamiyetperverdir, her zaman ezilenlerin yanında olmuştur. Dünya mazlumlarının, ezilenlerinin yanındayız." diye konuştu.

Mutanoğlu, Genel Müdürlük binasında AA'nın 100'üncü yılını anlatacak bir müzenin kurulacağını ve bu müzede 2015'Te Suriye'de bomba yüklü araçla düzenlenen DEAŞ saldırısında hayatını kaybeden AA muhabiri Salih Mahmud Leyla için de bir köşe oluşturulacağını kaydetti.

Abdülkadir Nişancı'yı arama çalışmalarına da değinen Mutanoğlu, "Abdülkadir Nişancı kardeşimiz daha iyi görüntü alabilmek için bulunduğu yerden 3 metre daha yüksek bir yere çıktı. Ayağı kayarak 250-300 metre aşağı yuvarlandı. Hala arama çalışmaları devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Mutanoğlu, AA'nın İngilizce Haberler Servisinin güçlendirilerek dünya çapındaki birçok ajansla rekabet edecek hale getirileceğini vurguladı.

İftar programına, AA Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya, birim yöneticileri ve çalışanlar katıldı.





VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara